dijous, 22 de febrer del 2018

A Tarragona Ràdio amb La vida darrere de l'aparador


Ahir 21 de febrer concreto la invitació a participar al programa de Tarragona Ràdio Tràfic d'Abstraccions, conduït per Núria Calvó i acompanyat per l'amiga i companya multidisciplinar Marta Escolà.
Tenim el temps mil·limetrat i voldríem parlar de moltes coses: del llibre que presento menys d'una hora després a la llibreria de la Rambla, La vida darrere de l'aparador (Onada Edicions), del projecte Versos contra la violència, de nanocontes, de mitjons, dels diLLUMs d'arts al forn, de.... de moltes coses, totes relaciones amb la passió per la paraula i l'emoció.
Abans m'havia demanat tres cançons per a acompanyar la xerrada, i em plau haver triat aquestes tres cançons que tenen un sentit per a mi, i a tres amics: Maig d'amor, de Jesús Fusté; És com un miracle, de Montse Castellà, i Thanks,d'Albino Tena.
En resum , una estona molt agradable parlant amb gent sensible, i m'emporto, com a obsequi, descobrir que la presentadora té un parell de les meves frases al seu despatx, i aquesta mena de coses són un autèntic regal per a un escriptor.
Podeu escoltar el programa en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada